Om* Kulturstedet Springbrættet 6a er en platform, der samler kreative mennesker, der arbejder med et bredt spænd af kunstneriske udtryksformer, under samme tag. Ideen med Springbrættet 6a er at hjælpe hinanden til at vokse og udvikle sig og samtidig lade sig inspirere af de forskellige håndværk som er repræsenteret på stedet.

Hos Springbrættet 6a lægger vi stor vægt på at sætte fokus på start-ups, nye og upcoming kunstnere og designere. Det gør vi ved at have skiftende udstillinger cirka en gang om måneden, atelierpladser samt en kunstshop, hvor vi repræsenterer en række forskellige kunstnere og designeres værker og et udvalg fra nyetablerede kaffe, vin- og ølproducenter.

Vi har i forlængelse med galleriet indrettet en lille café, hvor det vil være muligt at komme forbi til en let morgenmad, frokost og kaffe, som du også kan tage to-go.

Etablering af stedet har også båret præg af at samarbejde med start ups. Køkkenet og reolsystemet til kunstshoppen er designet og bygget af tre nyuddannet arkitekter, Sunniva Reinsmo Skogland, Belinda Kjærsgaard Lund og Christine Bihlet Pedersen. Disken I caféen er designet og bygget af Tanita Klein. To samarbejder vi er meget glade og stolte af at have med.

 

Atelier* Vi har to atelierpladser til rådighed, hvor de tilknyttede kunstnere vil arbejde fra. Med vindueskig ind til dem fra galleriet, kan du følge med i processen.

 

Galleri/Showroom* Her vil der være alt fra billedkunst, performance, talks og installationskunst. Udstillingerne skifter månedligt, og der vil oftest være værker af 2-3 kunstnere udstillet af gangen.

 

Kunstshop* I vores kunstshop har vi værker af kunstnere og designere. Der er blandt andet små skulpturer, keramik, bøger, tryk og et udsalg af varer produceret af startupvirksomheder som mikrobryggerier og små vingårde.

 

Café* I caféen vil det til daglig være muligt at komme forbi til en let morgenmad, frokost og kaffe, som du også kan tage med to-go.

 

 

Tak til @christinebihlet, @sunnivars, @belindakjaersgaard og @tanita_klein.