SB6a Artist Residency

Kunstnerne har gennemført et residency-forløb over fire måneder, der inkluderede en midtvejs-fernissage og åbent atelier, en udstilling, der løb fra den 18. august til den 27. september, samt en vernissage. Desuden blev der optaget en 10 minutters lang film af Mathias Broe, der dokumenterer kunstnernes kreative proces i løbet af forløbet.

Sergio Kit (f. 1984) er selvlært kunstner baseret i København og er oprindeligt fra Estland. Han har tidligere gået på kunsthøjskole her i Danmark. Sergio er igennem sit residency forløb blevet inspireret af det visuelle omkring ham, han udforsker former, farver og kompositioner.

 

Marie Flarup Kristensen (f. 1992) er kunstner baseret i København. Hun har en BA fra HDK Valand, Gothenburg. Marie har under residency forløbet arbejdet med moralske folkeeventyr, hundenæser, et kor af ulvepiger der hyler til himlen, foundation, eyeliner og fåreuld der filter skam og lyst ind i hinanden som hårtotter, der ikke kan redes ud.

 

Sisse Holst Pedersen (f. 1993) er kunstner baseret i København. Hun har en BA fra KADK-Bornholm og Gerrit Rietveld Academie of Art & Design – Keramik. Sisse har under residency forløbet ladet sig inspirere af havet og barndommens drømme, hvor der er et tydeligt dystopiske lag.

 

Emma Bojsen (f. 1997) er kunstner baseret i København og Gothenburg. Hun er i gang med sin MA på HDK-Valand Academy of art and design og en BA fra Det Fynske Kunstakademi. Emma har igennem sit residency forløb arbejdet på et værk, bygget op af en dialog mellem 2 personer. Dialogen omhandler indretningen og opbyggelsen af dukkehuset.

 

Victoria Kaldan (f. 1986) er kunstner baseret i København. Hun har en MA i skulptur fra Royal College of Art (UK). Under sit residency forløb har Victoria undersøgt fænomenet “cute aggression”

 

Alba Liv Hansen (f. 1997) bor i København og begynder nu sit tredje år på Det Kongelige Kunstakademis bachelor. I løbet af residency forløb har hun/de arbejdet med manipulation af elektronik og performance.