UDSTILLING*23

Enevold (f.1990) har arbejdet interdisciplinært indenfor design og performancekunst med dans, koreografi, kostume- og setdesign i Danmark, Færøerne og i London, hvor hun er uddannet i MA Fashion Design fra The Royal College of Art.
Enevold har igennem dans og design arbejdet med krop og identitet og undersøger nu nye måder at arbejde med form og narrativer, der sætter spørgsmålstegn ved de samfundsmæssige idéer vi tager for givet.
Hendes faglige baggrund med teater og performance afspejles, i måden hvorpå hun bruger fortællinger som ramme for sit arbejde. Den kropslige koreografiske hukommelse oversættes ligeledes i skulpturerne; altid med en fornemmelse af bevægelse, der er forsøgt fastlåst.
Breaking Bread for Abundance
En samling af brødskulpturer, der tager afsæt i rituelle praksisser, der involverer brød og bagværk – herunder ofring af brød til gengæld for overflod, samhørighed og cirkularitet.
De bagte brød, der traditionelt set kan siges at have hørt under kvindens huslige håndværk, placeres her i en kunstnerisk kontekst, hvor dejen anskues som et skulpturelt medie og de forskellige traditionelle fremstillingsteknikker bliver formskabende principper.
Brødene er ubehandlede for at bevare deres forgængelige natur.